Unele probleme de sănătate se pot descoperi cu ochiul liber. Despre ceea ce se întâmplă în organism, se depune mărturie, și starea pielii, unghiilor și părului. Medicii pot studiul lor, determina simptome de anxietate, stres excesiv, probleme digestive și diabet zaharat.

Nateklá, rosu sau căderea pleoapelor și mici cocoloase creșteri în jurul

ei pot fi un simptom al unei alergii sau iritatii de la produse cosmetice, cum ar fi rimel, fard de ochi sau chiar sampon, a spus server prevention.com oftalmolog Robert Abel din Delaware oftalmologie a venit de Consilieri în Wilmingtonu din statul Delaware din sua.

Sfaturi, cum de a menține un ten sănătosNateklá, rosu sau căderea pleoapelor și mici cocoloase creșteri în jurul

(în conformitate cu un specialist frumusețea Petri Řehořkové)

– Important este regulat de îngrijire a pielii, și este în primul rând o hidratare și de nutriție.

– Baza de cosmetice de finisare trebuie să fie o crema hranitoare, de asemenea, speciale ser sau măști.

– Toate produsele cosmetice, selectați tipul de piele sau de o anumită problemă.

– Utilizați produse cosmetice de calitate și nanášejte pe piele mici vrstvičkách.

– Interior dodávejte pielii, în principal, vitaminele A, B și C, mai departe acizi grași esențiali, zinc și seleniu.

– Să respecte regimul de băut corect. Fără apă, pielea se usuca, iar apoi își pierd capacitatea de a îndeplini funcțiile sale de protecție, excretor și estetice

În caz de contact cu un alergen pe piele, cel mai frecvent apar покрасневшие un loc care mănâncă sau se coace, dar in afara, pot apărea urticarie, eczeme, acnee sau iritatii ale pielii, și chiar și exfoliere a pielii, vezicule, a explicat dermatoložka Petru Samková clinica de medicină estetică,, Petra Clinic.

Cel mai des produse cosmetice, care provoacă reacții alergice,

Cel mai des produse cosmetice, care provoacă reacții alergiceîn opinia sa, includ creme, șampoane și balsamuri, vopsele pentru păr, parfumuri, deodorante și antiperspirante, dezinfectanți, produse cosmetice, creme pentru piele și păr măsuri.

“Alergeni, în special, substanțele conținute în ele, conservanți (de exemplu, parabeni, formaldehida etc.) sau substanțe aromatice, emulgatori, coloranți și substanțe care se adaugă în produsele cosmetice sunt adăugate din cauza prelungirii termenului de păstrare”, adaugă dermatoložka.

Motivul nateklých pleoapelor superioare, cu toate acestea, poate fi alergic la unele alimente.

“În ceea ce privește alergeni alimentari, cele mai frecvent întâlnite în lapte, nuci, ouă, pește, soia, grâu, fructe citrice, căpșuni, fructe exotice. Unii oameni reacționează, de asemenea, pentru a rezolva o momeală și ulei de arbore de ceai”, – spune dr. Petru Samková.

Petele moi de piele cu aspect spate, pe gât și pe sub mână, de obicei, unul dintre primele simptome prediabetu (uneori pot apărea chiar înainte de prediabetem), spune dr. Robert Gabbay de la Harvard Medical Школы’cu Diabet Joslin Centru. Aceste pete intunecate pe piele sunt unul dintre indicatorii de care organismul devine rezistent la insulina.

Dacă ați observat întunecate flíčků în cutele corpului, sunt supraponderali sau suferă de obezitate, iar în familie apare diabetul, doctor Gabbay sunt sfătuiți să consulte medicul dumneavoastră, care vă va ajuta să vă pentru a măsura nivelul de glucoză în sânge. Преддиабет încă nu înseamnă că aveți diabet zaharat, dar, de asemenea, medicul poate recomanda ca divulgarea preveni diabetul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *