Dacă inițial se părea că la deschiderea Waist trainer sutiene în uitare, după un timp acestea sunt asociate s-au întors pe scenă. Cu toate acestea, astăzi femeile nu mai chinui, împinge și excesiv de încărcați, ci, dimpotrivă, ar trebui să fie confortabil și a corpului. Corsete demult nu mai este doar lenjerie de corp, au devenit o parte integrantă a de mireasă și de gală și rochii, și, de obicei, chiar și în cazul în care un alt uzura de zi cu zi. Vă place, puteți, de asemenea, de acord, au primit un corset? Și știi cum de a alege cel mai bun? Vă recomandăm să…

Dacă doriți să cumpărați un Waist trainer

Waist trainereste important ca mai întâi să explice cum de multe ori poate fi purtat și în Waist trainer ce scop doriți să cumpere. Dacă doriți să poarte de multe ori și, cum cea mai mare parte de îmbrăcăminte, și nu ca lenjerie de corp, baza o constituie simplu negru elegant. Astfel, puteți cu ușurință să le combine cu o varietate de bijuterii, haine și descriere. De obicei, este recomandat pentru frecvente legate purtați o culoare neutră și design.

Concurează cu benzi de masurare. Pentru a determina mărimea este importantă dvs. circumferinta taliei. El se măsoară în câteva minute de mers pe jos peste marginea pantalonilor și vine natural de dimensiunea taliei. Apoi, aveți nevoie să știți circumferinta de sub sani si circumferinta la piept. Pentru a comanda prin intermediul piept, trebuie să vă măsoare altcineva, pentru că trebuie să aibă în mod optim, cu mâinile în mod liber de-a lungul corpului. Circumferinta piept măsurată fără sutien.

Numărul de corset, este, de obicei, aleg în număr mai mic, dar merge conform indicațiilor de corset. Fie în talie sau dimensiunea sanilor. Acolo, pe dimensiunea 38C, selectați un corset marimea 38, dar la dimensiunea 38D prefera mai mult o suprafata de 39. Acolo, în cazul în care suprafața se calculează în talie, este bine, scădere de aproximativ 10 centimetri. Este Waist trainer important și lungime, dar cel mai important de multe ori și în moduri diferite, și, prin urmare, fiecare vânzător trebuie să aibă lansat, cum ar fi lungimea ar trebui să fie măsura. De obicei, măsurată de la decolteu perpendicular în jos, apoi de sus până la marginea de jos, de lângă, de sub axile și în cele din urmă, se măsoară lungimea pe spate. Lungimea are o valoare de eficientă pentru a forma o minge, și, poate, va reuși.

Ce ar trebui să fie de zaruri? Da, este o decizie importantă. Puteți alege între plastic oase, din oțel elemente de susținere și clasice din oțel elemente de susținere. Dacă aceasta este prima ta corset, va fi pentru tine cele mai confortabile din plastic oase. Din material plastic de oase, dar nu prea mult,

Waist trainer și în nici un caz nu ține de o stare de spirit bună.

Waist trainerDezavantajul este, de asemenea, le mai mică rezistență, dar dacă nu le vei purta în fiecare zi, este Waist trainer suficient pentru câțiva ani. De aur calea de mijloc, în spirală, oasele, care vă permit să se constituie în formă de pașaport. Dacă aveți o burtă sau câteva kilograme în plus și vrei deci să sculpteze figura lor, alegeți-vă cu oțel oase. Un astfel de corset este de înaltă calitate, și, prin urmare, mai scumpe (dar și cea mai lungă durată de viață). Astfel, dar capta nu numai stomacul, dar, de asemenea, piept și spate. Apoi, veți fi plăcut și senzual. Ai nevoie doar de un astfel de corset, pentru a te obișnuiești.

Tu știi ce vrei? Există doar un singur tip corset. De obicei, știm, centura sub sani, care sanii se suprapun. sub Waist trainer bust stoica nu dă, dar foarte eficiente, atunci când, cu bună topem sau. Un astfel de corset poate fi purtat chiar si o rochie, și, deși piept nu va fi, pentru că scoate în evidență. Materialele din care este confecționat corsetul este confectionat, poate fi diferit. Atlas oferă o mulțime de colorate și elegante variante. Acele femei care au probleme cu dvs. de forme, trebuie să selectați corsete de neuroni mai rezistente materiale – tafta, satin și brocart.

Fii atent, dacă au de fixare pe ciorapi, sau nu. Unele dintre ele-este de fixare detașabil. Femeile cu forme, dar acestea ar trebui mai curând posibil, evitate. Elementele de fixare pot fi diferite. Unele corsete au doar un singur suport, dar mai practic este dublu elemente de fixare. Incizia poate fi în față sau în spate, și pot include cu fermoar, copci sau șireturilor. Perfect, atunci când un tip de șireturilor, care se poate modifica, iar celălalt la castel și cârlige.

Stil si culoare doar pentru tine. Gândiți-vă, pentru orice eveniment pe care doriți. Corset pentru uzura de zi cu zi pot fi combinate nu numai cu sukněmi (svatebními, sociale), dar și clasice, pantaloni, sakem, slim riflemi sau cu retro-o pereche de pantaloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *